توصیه های یک روانشناس بالینی در آستانه امتحانات حضوری دانش آموزان
اثبات نیوز؛ امسال دومین سالی است که دانش آموزان بجز پایه های نهم و دوازدهم ، در امتحانات غیر حضوری شرکت می کنند . آنچه مسلم است ، جدا شدن پایه های نهم و دوازدهم از سایر گروه های دانش آموزی وشرکت آنها در امتحانات حضوری ، به تنهایی برای دانش
امسال دومین سالی است که دانش آموزان بجز پایه های نهم و دوازدهم ، در امتحانات غیر حضوری شرکت می کنند .
آنچه مسلم است ، جدا شدن پایه های نهم و دوازدهم از سایر گروه های دانش آموزی وشرکت آنها در امتحانات حضوری ، به تنهایی برای دانش آموزان می باشد .
کارشناس ارشد روانشناسی بالینی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان گچساران ، با اعلام این خبر افزود : مدیران و معلمان مدارس و والدین دانش آموزان پایه های نهم ودوازدهم لازم است بمنظور حفظ آرامش دانش آموزان و پیشگیری از هرنوع آسیب و اختلال ، نکاتی را رعایت کنند .
فریدون پیرایش افزود : اولین نکته ای که باید رعایت شود ، خواب کافی و پرهیز از نوشیدنیهای محرک در شب های امتحان است . زیرا یکی از موارد مهم پیشگیری و مقابله با استرس امتحانی ،داشتن خواب کافی و منظم می باشد .
عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور ، گفت : نکته بعدی که باید والدین آن را رعایت کنند ، پرهیز از هرگونه تولید تشویش ، نگرانی و اضطراب در فرزندان است .
پیرایش افزود : اضطراب بیش از حد در دانش آموزان می تواند در نتایج امتحانات تأثیر منفی بگذارد. بنابراین والدین باید فضای خانه و محیطی که فرزندان آنها در آن مشغول به مطالعه هستند را ، محیطی امن و آرام قرار داده و از هرگونه پیش داوری نسبت به نتیجه امتحان و یا مقایسه فرزندان خود ، جداً پرهیز نمایند .
این روانشناس بالینی گفت : انشاء الله سطح سئوالات امتحانی متناسب وضعیت غیر حضوری دانش آموزان در کلاس ها خواهد بود . زیرا یکی از مواردی که این روزها باعث افزایش نگرانی ها و اضطراب دانش آموزان و والدین آنها شده ، این است که ممکن است سئوالات امتحانی بیش از توان دانش آموزان باشد ، زیرا فرزندان آنها در طول سال بصورت غیر حضوری در کلاس ها بوده اند.
پیرایش افزود : در حوزه های امتحانی ، فاصله های فیزیکی و اجتماعی رعایت خواهد شد و در هر حوزه و در فواصل امتحانات ، صندلی ها ضد عفونی شده و نیروهای بهداشتی نیز نظاره گر این موضوع هستند.
کارشناس ارشد روانشناسی بالینی در خصوص تغذیه مناسب در ایام امتحانات ، گفت : توصیه اکید می شود که دانش آموزان هر روز صبح وعده کامل صبحانه را میل نموده و از موادی مانند شیر ، پنیر ، گردو ، عسل و کشمش استفاده کنند .
پیرایش گفت : دانش آموزان هرگز خودسرانه و یا به توصیه دوستان از داروها استفاده نکنند بجز داروهایی که توسط پزشکان معالج ، تجویز شده است .
این عضو سازمان روانشناسی و مشاوره کشور ، در پایان افزود : مدیران و معلمان مدارس ، چند دقیقه قبل از برگزاری امتحانات ، با دانش آموزان خوش وبش نموده و سعی کنند سطح اضطراب آنها را کاهش دهند . همچنین دانش آموزانی که دارای اختلال و بخصوص اضطراب بالا هستند را شناسایی ونسبت به معرفی آنها جهت ادامه فرایند درمان ، همکاری لازم را بعمل آورند .
انتهای خبر/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0