[…] منبع: […]
تاخت و تاز بزرگواری به موحد و قالیباف

محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر می کنند. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فانوس زاگرس ، سید محمد علی بزرگواری درباره این سفر قالیباف به استان گفت : در شرایطی که سراسر ایران به دلیل بیماری منحوس کرونا بصورت نیمه تعطیل است و کادر درمان و
محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر می کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فانوس زاگرس ، سید محمد علی بزرگواری درباره این سفر قالیباف به استان گفت : در شرایطی که سراسر ایران به دلیل بیماری منحوس کرونا بصورت نیمه تعطیل است و کادر درمان و پزشکان و حافظان سلامت مردم همه تحت فشار هستند این سفر آقای قالیباف به استان و مردمی که خواستار رفع مشکلاتشان هستند خطرناک است .
وی افزود:عقل سلیم حکم می کند با لغو این سفر که بیشتر جنبه تبلیغاتی و جمع کردن رای برای انتخابات ریاست جمهوری در آن مشهود است سلامتی مردم را به خطر نیاندازد.
بزرگواری نماینده اسبق کهگیلویه بدون اشاره به نام کسانی که شعار بازگشت عزت با سفر قالیباف را داده اند افزود: سؤال اساسی آن است که قالیباف با سفر به خوزستان و همچنین سیستان و بلوچستان چه عزتی را به مردم آنجا داد که حالا بخواهد با سفر به این استان عزت آفرینی کند؟
وی در بخشی دیگر افزود: آنگونه که ما شنیده ایم نقش موثر در دعوت از قالیباف را آقای روشنفکر نماینده بویراحمد داشته است و دیگران نقشی در این سفر نداشته اند.
برچسب ها :بزرگواری ، روشنفکر ، سفر قالیباف ، فانوس زاگرس ، قالیباف ، کهگیلویه و بویراحمد ، موحد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
سفر قالیباف جز هزینه و شیوع بیشتر بیماری هیچ نفعی برای استان نداره . این سفر صرفا انتخاباتی است و گول زدن مردم . من در استان نیستم و الا پلاکارتی مینوشتم با این عنوان : جناب قالیباف شما به درد ریاست جمهوری نمیخورید .
متاسفانه آقای بزرگواری حرفهای اصلاح طلبان رادیکته شده با آن ادبیات می زند.بجای تشویق یک رئیس قوه فعال اورا نباید تقبیح کرد.
خدا یه عقلی وت بیه بزرگواری که ۸ سال غیر از مرگ بر آمریکا گفتن هیچ چی دمت ندیدیم من او مجلس صحاب مرده . الان که موحد ایخو یه حرکتی بزنه زور وت ایا؟
سلام علیکم.
نکتهای خدمت جناب بزرگواری عرض کنم.
داری راهی رو طی میکنی که مثل بعضی از شخصیتهایی که اولش
رزمنده انقلاب بودن اما بعدها شدن استخوان در گلو انقلاب.
خداوند عاقبت بخیرمون کنه ان شاءالله.
احسنت بزرگواری عزیز که حرف همه استان میزنی .درود بر شرفت
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 6 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 6