کد خبر : 139860
تاریخ انتشار : دوشنبه 18 آوریل 2022 - 4:24

راهپیمایی علیه راست افراطی در سراسر فرانسه: «فاشیسم به در خانه‌مان رسیده است»

راهپیمایی علیه راست افراطی در سراسر فرانسه: «فاشیسم به در خانه‌مان رسیده است»

روز شنبه هزاران نفر در فرانسه علیه فضای سیاسی و اجبار به انتخاب میان امانوئل ماکرون و مارین لوپن به خیابان‌ها آمدند. در حالی‌که گروهی می‌گویند برای اجتناب از پیروزی لوپن، راهی جز رای به ماکرون ندارند، نتایج نظرسنجی‌ها حاکی از تحریم گسترده دور دوم انتخابات از سوی بخش قابل توجهی از شهروندان است. از

روز شنبه هزاران نفر در فرانسه علیه فضای سیاسی و اجبار به انتخاب میان امانوئل ماکرون و مارین لوپن به خیابان‌ها آمدند. در حالی‌که گروهی می‌گویند برای اجتناب از پیروزی لوپن، راهی جز رای به ماکرون ندارند، نتایج نظرسنجی‌ها حاکی از تحریم گسترده دور دوم انتخابات از سوی بخش قابل توجهی از شهروندان است.

از میان کاندیداهای دور اول انتخابات،‌ تنها اریک زمور و نیکلا دوپون‌انیان خواستار رای مثبت هوادران خود به مارین لوپن، کاندیدای حزب اجتماع ملی (جبهه ملی سابق) شده اند. ژان لوک ملانشون، نفر سوم انتخابات دور اول از طرفداران حزب فرانسه تسلیم ناپذیر خواسته تا حتی یک رای هم به خانم لوپن ندهند. با این حال وی مانند ۵ سال پیش، از ماکرون حمایت نمی‌کند.

از یکشنبه هفته گذشته و همزمان با اعلام نتایج دور نخست انتخابات ریاست جمهوری، شهرهای بزرگ فرانسه و به‌ویژه پایتخت، صحنه تظاهرات گروه‌های ضد فاشیست و ضد سرمایه‌داری است. دانشجویان چپ‌گرا دانشگاه سوربون پاریس را اشغال کرده اند.

با توجه به احتمال تحریم گسترده انتخابات از سوی مخالفان ماکرون و رای ناراضیان از کارنامه ۵ ساله حکومت وی، در این دوره برخلاف دوره قبل، احتمال پیروزی مارین لوپن که با شعار حفظ مدل خدمات اجتماعی فرانسه به نبردهای سیاسی پا گذاشته، بسیار بیشتر است.

در انتخابات این دوره، حضور اریک زمور، کاندیدای راست افراطی رادیکال، فضای گفتمان سیاسی در فرانسه را به شدت تحت تاثیر قرار داد.

منبع: یورنیوز

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.