کد خبر : 130342
تاریخ انتشار : یکشنبه 25 جولای 2021 - 15:55

لیست غذاهای ایرانی بدون برنج

لیست غذاهای ایرانی بدون برنج

اثبات نیوز؛ بسیاری از خانم ها برای انتخاب غذا در وعده های مختلف و همچنین تهیه غذای مجالس و مهمانی خود ، با مشکل مواجه می شوند. مسئله آن ها نشناختن غذا ها نیست بلکه گزینه های متنوع، قدرت انتخاب را از بین می برد. راه حل رفع این مشکل، داشتن لیست غذاهای ایرانی است.

اثبات نیوز؛

بسیاری از خانم ها برای انتخاب غذا در وعده های مختلف و همچنین تهیه غذای مجالس و مهمانی خود ، با مشکل مواجه می شوند. مسئله آن ها نشناختن غذا ها نیست بلکه گزینه های متنوع، قدرت انتخاب را از بین می برد. راه حل رفع این مشکل، داشتن لیست غذاهای ایرانی است. غذا های محلی و سنتی ما جزء خوش طعم ترین غذا هایی هستند که در جهان طبخ می شوند. با ما همراه باشید تا لیست غذاهای ایرانی بدون برنج را به شما ارایه کنیم.

لیست غذاعای ایرانی بدون برنج

 

کشک بادمجان

طرفداران بادمجان بسیار زیاد هستند، و کشک بادمجان یکی از معروف‌ترین غذاهای نونی است که می‌توانید در کمتر از یک ساعت آن را تهیه کنید. برای طبخ این غذا به بادمجان، کشک، نعناع داغ و گردو نیاز دارید. البته برخی کشک بادمجان را یک پیش غذا معرفی می‌کنند به هر حال تهیه آن را به شما توصیه می‌کنیم.

آبگوشت

آبگوشت یکی از خوراک‌های سنتی ایران است. در پختن آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی (و یا رب گوجه فرنگی) و نخود استفاده می‌شود. خوراکی رقیق که از پختن گوشت و پیاز و سیب زمینی و نخود درست می‌شود که در دو مرحله می‌خورند اول آب آن را با تکه‌های نان مخلوط نموده، می‌خورند (تلیت). بقیه مواد را می‌توان با گوشت‌کوب کاملاً کوبیده یا نکوبیده با نان، پیاز و چاشنی مانند ترشی و سبزی خوردن میل می‌کنند (گوشت کوبیده).

کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی یک غذای ساده است که به دو روش کوکو سیب زمینی خام و یا پخته تهیه می‌شود. طرز تهیه هر دو بسیار ساده است و برای تهیه این غذا به مواد اولیه بسیار زیادی نیاز نخواهید داشت، پایه اصلی این غذا را سیب زمینی و تخم‌مرغ تشکیل می‌دهد که تهیه آن‌ها بسیار ساده است.

سوسیس بندری

سوسیس بندری را همراه با نان فانتزی یا انواع نان سنتی سنتی ایرانی سرو کنید. برای تزئین و همچنین چاشنی کنار ساندویچ سوسیس بندری می‌توانید از خیار شور، جعفری تازه، گوجه فرنگی، فلفل سبز تازه، زیتون، ترشی، سبزی تازه و… استفاده کنید.

میرزا قاسمی

میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد مورد نیاز برای پخت میرزا قاسمی عبارتند از: بادمجان، گوجه‌فرنگی، سیر، روغن، تخم‌مرغ، نمک و ادویه. برای تهیه میرزاقاسمی باید بادمجان‌ها را کبابی کرده استفاده می‌شود.

ماکارونی

ماکارونی یا همان اسپاگتی یک غذای ایتالیایی است که در کشورهای مختلف با دستور پخت‌های متفاوت پخته و سرو می‌شود. طرز تهیه ماکارونی دمی ایرانی هم کاملا با ورژن ایتالیایی متفاوت است و ما معمولا ماکارونی را مانند برنج بعد از آبکش کردن دم می‌کنیم ولی پاستا و اسپاگتی‌های ایتالیایی زیاد پخته نمی‌شوند.

ساندویچ کتلت

برای تهیه ساندویچ کتلت کافیست مطابق روش زیر غذا را تهیه کرده و در انتها کتلت‌ها را درون نان باگت قرار دهید و با خیارشور و گوجه فرنگی آن را سرو کنید. برای سرخ کردت کتلت باید خیلی دقت کنید و سعی کنید از ماهیتابه مناسب برای سرخ کردن استفاده کنید. که پیشنهاد ما انواع تفلون و نچسب هستند.

ساندویچ تن ماهی

ساندویچ ماهی تن یکی از غذاهای ساده و حاضری است که در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود و می‌توانید آن را برای شام و یا ناهار و یا هر زمانی که فرصت کافی برای آشپزی ندارید استفاده کنید. این ساندویچ با تن ماهی، کاهو یا کلم (بعضا پیاز و جعفری ساطوری) و سس مایونز و پنیر پارمزان تهیه می‌شود.

منبع: mehrnews

 

انتهای خبر/

منبع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.