کد خبر : 144156
تاریخ انتشار : جمعه 24 ژوئن 2022 - 20:25

گزارشگران بدون مرز برای پیگیری قتل عکاس-خبرنگار اوکراینی به دیوان بین‌المللی کیفری متوسل می‌شود

گزارشگران بدون مرز برای پیگیری قتل عکاس-خبرنگار اوکراینی به دیوان بین‌المللی کیفری متوسل می‌شود

سازمان گزارشگران بدون مرز اعلام کرد ماجرای ناپدید شدن و قتل ماسک لوین، عکاس خبرنگار اوکراینی و سرباز همراهش را از طریق دیوان بین‌المللی کیفری پیگیری خواهد کرد.  ماسک لوین، ماه مارس به همراه یک سرباز در روستای مژیاریسکای علیا، در ۳۰ کیلومتری شمال کی‌یف ناپدید شد. سه هفته بعد و پس از عقب‌نشینی نیروهای

سازمان گزارشگران بدون مرز اعلام کرد ماجرای ناپدید شدن و قتل ماسک لوین، عکاس خبرنگار اوکراینی و سرباز همراهش را از طریق دیوان بین‌المللی کیفری پیگیری خواهد کرد. 

ماسک لوین، ماه مارس به همراه یک سرباز در روستای مژیاریسکای علیا، در ۳۰ کیلومتری شمال کی‌یف ناپدید شد. سه هفته بعد و پس از عقب‌نشینی نیروهای روسیه، جسد این دو نفر در میان اجساد هزاران غیرنظامی دیگر، کشف شد.

مقام‌های قضایی اوکراین می‌گویند نظامیان روسیه روز سیزدهم مارس، یعنی حدود سه هفته پس از آغاز جنگ و احتمالا پس از یک بازجویی زیر شکنجه، این دو نفر را اعدام کرده اند. از قرار معلوم آقای لوین برای پیدا کردن پهپاد عکاسی‌اش که روز قبل از بازداشت گم شده بود، به یک منطقه جنگلی در خارج از روستا رفته بود. در همان روز، نیروهای روسیه وارد منطقه شدند. 

ماسک لوین یکی از ۸ خبرنگاری است که از زمان آغاز جنگ جان خود را از دست داده است. هفته گذشته، دیوان بین‌المللی کیفری دفتر ویژه‌ای را در کی‌یف برای رسیدگی به موارد احتمالی جنایات جنگی افتتاح کرد.

منبع: یورنیوز

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.