کد خبر : 152251
تاریخ انتشار : شنبه 13 سپتامبر 2025 - 17:35

آیا وزارت نفت هشدار رهبر انقلاب را جدی می‌گیرد؟

آیا وزارت نفت هشدار رهبر انقلاب را جدی می‌گیرد؟

به گزارش خبرنگار فانوس زاگرس، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار با هیئت دولت بر ضرورت ذخیره‌سازی و تأمین گاز برای زمستان تأکید کردند و حتی واردات گاز را به‌عنوان راهکار مطرح نمودند. این سخنان با اهمیت ویژه در وب‌سایت رسمی رهبری منتشر شد و حتی یک کلیپ در این خصوص توسط سایت  KHAMENEI.IR ساخته شد

به گزارش خبرنگار فانوس زاگرس، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار با هیئت دولت بر ضرورت ذخیره‌سازی و تأمین گاز برای زمستان تأکید کردند و حتی واردات گاز را به‌عنوان راهکار مطرح نمودند. این سخنان با اهمیت ویژه در وب‌سایت رسمی رهبری منتشر شد و حتی یک کلیپ در این خصوص توسط سایت  KHAMENEI.IR ساخته شد که بازتاب گسترده ای در سطح رسانه ها داشت و پیوست همین خبر آمده است.

با این حال، وزارت نفت هیچ بازتاب خاصی به این توصیه مهم نشان نداد! نه در سایت رسمی، نه در بیانیه‌ها و نه در رسانه‌ها و این سکوت پرسشی جدی ایجاد می‌کند: آیا هشدار راهبردی رهبری نادیده گرفته شده است؟ یا وزارت نفت نمی‌خواهد مسئولیت مستقیم بپذیرد؟

انتظار می‌رفت دست‌کم خبرگزاری روابط عمومی وزارت نفت فیلم منتشرشده از سوی سایت رهبری را حداقل در رسانه‌ رسمی خود بازنشر می‌کرد تا نشان دهد این هشدار حیاتی  جدی گرفته شده است.

منبع : نفت آنلاین

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.