کد خبر : 152343
تاریخ انتشار : شنبه 4 اکتبر 2025 - 17:36

آقای پاک‌نژاد، برای هیچکس امضا نکنید

آقای پاک‌نژاد، برای هیچکس امضا نکنید

به گزارش فانوس زاگرس این روزها زمزمه‌هایی شنیده می‌شود که عده‌ای غیرنفتی در گوشه و کنار صنعت نفت به دنبال راهی برای انتقال به وزارت نفت هستند. بعضی از آن‌ها با گرفتن موافقت مدیران شرکت های تابعه ، حالا به سراغ نمایندگان مجلس رفته‌اند تا با رایزنی و فشار، امضای نهایی از وزیر محترم نفت

به گزارش فانوس زاگرس این روزها زمزمه‌هایی شنیده می‌شود که عده‌ای غیرنفتی در گوشه و کنار صنعت نفت به دنبال راهی برای انتقال به وزارت نفت هستند. بعضی از آن‌ها با گرفتن موافقت مدیران شرکت های تابعه ، حالا به سراغ نمایندگان مجلس رفته‌اند تا با رایزنی و فشار، امضای نهایی از وزیر محترم نفت گرفته شود و مسیر ورودشان هموار گردد.

اما آقای پاک‌نژاد، خواهش می‌کنیم برای هیچکس امضا نکنید… زیرا این افراد آن‌چنان قدرت و نفوذ دارند که بعد از ورود به نفت، راهی را که باید در سی سال طی شود، تنها در چند روز طی می‌کنند. و این چیزی نیست جز یک تبعیض آشکار و دردناک در دل صنعت نفت.

اگر واقعاً این افراد متخصص، توانمند و کارآمدند، چرا در همان سازمان و محل خدمت خود نمی‌مانند تا به پیشرفت آن کمک کنند؟ و اگر وارد صنعت نفت شوند، آیا واقعاً می‌توانند باری از دوش این صنعت بزرگ و حیاتی بردارند، یا فقط به تبعیض‌ها و نابرابری‌ها خواهند افزود؟

منبع : نفت آنلاین

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

beytsul چهارشنبه , 7 ژانویه 2026 - 10:07

Beytsul? Right, seems like they’re coming on strong for the LATAM market. The site looks clean, mobile friendly too. Worth checking out if your lookn’: beytsul