As I web site possessor I believe the content matter here is rattling great , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Best of luck.
یک سوم ایرانیان نمیتوانند نیازهای اساسی خود را برطرف کنند

یک سوم ایرانیان نمیتوانند نیازهای اساسی خود را برطرف کنند. به گزارش اثبات نیوز ، گزارش مرکز پژوهشهای مجلس نشان میدهد که نرخ فقر در سال 1402 با افزایش 0.4 واحد درصدی نسبت به سال 1401 به 30.1 درصد رسیده است. این به معنای آن است که در سال گذشته یک سوم از ایرانیان توانایی
یک سوم ایرانیان نمیتوانند نیازهای اساسی خود را برطرف کنند.
به گزارش اثبات نیوز ، گزارش مرکز پژوهشهای مجلس نشان میدهد که نرخ فقر در سال 1402 با افزایش 0.4 واحد درصدی نسبت به سال 1401 به 30.1 درصد رسیده است.
این به معنای آن است که در سال گذشته یک سوم از ایرانیان توانایی برآورده کردن نیازهای اساسی خود را نداشتند. نکته قابل توجه آن است که در 5 سال گذشته نرخ فقر 30 درصدی تثبیت شده و پیشبینی میشود که در سال 1403 نیز در همین سطح باقی بماند.
شکاف فقر نیز در این سال به عدد 0.28 رسیده است. به عبارت دیگر با وجود آنکه رشد اقتصادی یکی از اصلیترین پادزهرهای رشد فقر در یک اقتصاد است، نرخ فقر در ایران در حالی افزایش یافته که اقتصاد کشور در سال 1402 رشد 4.5 درصدی را تجربه کرده است.
افزایش نرخ فقر نشان می دهد که سیاستهای حمایتی دولت در سالهای گذشته موفق نبوده و هزینه عمل به تعهدات یارانهای تنها به بار بزرگی بر روی دوش بودجه تبدیل شده است. /دنیای اقتصاد
برچسب ها :اثبات نیوز ، شاخص اقتصادی ، گزارش مرکز پژوهش های مجلس ، یازهای اساسی مردم ، یک سوم ایرانیان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
I’m impressed, I need to say. Really hardly ever do I encounter a blog that’s each educative and entertaining, and let me let you know, you’ve got hit the nail on the head. Your idea is outstanding; the issue is something that not sufficient persons are talking intelligently about. I’m very blissful that I stumbled throughout this in my search for one thing regarding this.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 2