کد خبر : 136652
تاریخ انتشار : شنبه 26 فوریه 2022 - 19:26

موضع چین در قبال جنگ اوکراین در شورای امنیت چه بود؟

موضع چین در قبال جنگ اوکراین در شورای امنیت چه بود؟

شورای امنیت سازمان ملل متحد جمعه شب برای بررسی جنگ روسیه علیه اوکراین تشکیل جلسه داد. با اینکه مشخص بود که روسیه به عنوان عضو دائم شورای امنیت از حق وتوی خود استفاده می‌کند اما چین، هند و امارات عربی متحده نیز به این قطعنامه رای ممتنع دادند. ژانگ جون، نماینده دائم چین در شورای

شورای امنیت سازمان ملل متحد جمعه شب برای بررسی جنگ روسیه علیه اوکراین تشکیل جلسه داد. با اینکه مشخص بود که روسیه به عنوان عضو دائم شورای امنیت از حق وتوی خود استفاده می‌کند اما چین، هند و امارات عربی متحده نیز به این قطعنامه رای ممتنع دادند.

ژانگ جون، نماینده دائم چین در شورای امنیت در توجیه رای خود گفت که «دیپلماسی تنها راه حل بحران اوکراین» است.

وی گفت: «چین عمیقا از آنچه در اوکراین می‌گذرد نگران است، ما نمی‌خواهیم شاهد چنین اتفاقی باشیم. چین همواره خواستار احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی تمام کشورهاست. ما همیشه خواستار راه حلی قابل قبول و صلح آمیز برای پایه برابری و احترام متقابل بوده‌ایم. ما از اوکراین و روسیه برای حل مشکلاتشان از طریق گفتگو حمایت می‌کنیم.»

وی با اشاره به دو جلسه فوری شورای امنیت درباره بحران اوکراین که هفته پیش برگزار شد گفت که «در شرایط حساس و پیچیده کنونی شورای امنیت نه تنها باید پاسخ مناسب ارائه دهد بلکه باید بسیار هشیار باشد.»

ژانگ چون در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه «مساله اوکراین یک شبه پیش نیامده» گفت که این بحران «نتیجه علزیاد و پیچیده» است. وی همچنین به توسعه ناتو به سمت شرق اشاره کرد و گفت: «اوکراین باید پلی بین شرق و غرب باشد نه خط مقدم مواجهه قدرت های بزرگ.» نماینده چین همچنین تاکید کرد که راه حل نهایی بحراین اوکراین رها کردن تفکر جنگ سرد و توجه و رعایت نگرانی‌های امنیتی مشروع تمام کشورهاست.»

منبع: یورنیوز

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.