کد خبر : 126362
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 6 می 2021 - 4:10

روزانه ۵۰۰ فرد مُسن در کهگیلویه و بویراحمد علیه کرونا واکسینه می شوند 

روزانه ۵۰۰ فرد مُسن در کهگیلویه و بویراحمد علیه کرونا واکسینه می شوند 

اثبات نیوز؛ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: روزانه به طور میانگین ۵۰۰ نفر از افراد مُسن بالای ۸۰ سال در این استان علیه بیماری کرونا واکسینه می ‌شوند.  به گزارش اثبات نیوز،محمدمهدی بانشی اظهار داشت: مرحله دوم واکسیناسیون بیماری کرونا در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده است. 

اثبات نیوز؛

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کهگیلویه و بویراحمد گفت: روزانه به طور میانگین ۵۰۰ نفر از افراد مُسن بالای ۸۰ سال در این استان علیه بیماری کرونا واکسینه می ‌شوند. 

به گزارش اثبات نیوز،محمدمهدی بانشی اظهار داشت: مرحله دوم واکسیناسیون بیماری کرونا در کهگیلویه و بویراحمد آغاز شده است. 

 

وی افزود: واکسن بیماری کرونا برای تمامی افراد اولویت دار در کهگیلویه و بویراحمد به تعداد مورد نیاز تأمین شده است. 

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: قشرهای مختلف مردم این استان هیچگونه نگرانی از جاماندن برای دریافت واکسن کرونا نداشته باشند. 

 

بانشی عنوان کرد: تعداد افراد فوتی ناشی از بیماری کرونا در کهگیلویه و بویراحمد تاکنون به ۶۰۳ نفر رسیده است. 

 

وی ابراز داشت: تعداد بهبودیافتگان بیماری کرونا در کهگیلویه و بویراحمد نیز تاکنون ۳۹ هزار و ۲۷۶ نفر است. 

 

بانشی گفت: وضعیت کرونایی تمامی ۹ شهرستان کهگیلویه و بویراحمد قرمز است. 

انتهای خبر/

منبع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.