درخواست امام جمعه گچساران از نمایندگان استان/به این غصه پایان دهید

اثبات نیوز؛ به گزارش اثبات نیوز،حجت الاسلام سید امین الله حجازی،امام جمعه گچساران در پیامی خطاب به نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی نوشت: بسمه تعالی ضمن عرض سلام واحترام به محضر مبارک مردم شریف و ولایتمدارشهرستان گچساران ، و تشکر از تلاش های تحسین برانگیز بسیجیان عزیز همیشه در
به گزارش اثبات نیوز،حجت الاسلام سید امین الله حجازی،امام جمعه گچساران در پیامی خطاب به نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی نوشت:
بسمه تعالی
ضمن عرض سلام واحترام به محضر مبارک مردم شریف و ولایتمدارشهرستان گچساران ، و تشکر از تلاش های تحسین برانگیز بسیجیان عزیز همیشه در صحنه ، مسئولین محترم و خدوم استان و شهرستان و نیز همکاری های دلسوزانه مردم متدین برای اطفاء حریق های سالی چندبار کوه ها و منابع طبیعی بی زبان .
متأسفانه هرساله با حسرت جانسوز ، شاهد آتش سوزی های پیاپی سرمایه های بسیار ارزشمند خدادادی طبیعی هستیم و غیر از آه و ناله غم انگیز وتأسف بار ، نتیجه ای حاصل نمی شود .
لذا از برادر عزیز ، جناب آقای حسینی پور، نماینده انقلابی شهرستان و دو نماینده ارجمند دیگر استان ، عاجزانه خواهش می کنم عنایت فرمایند حل این مشکل صعب العلاج را در سطح ملی پیگیری و برای همیشه به این غصه غم انگیز پایان دهند قبلا از بذل عنایتی که میفرمائید ، صمیمانه تقدیرو تشکر می کنم.
انتهای خبر/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0