کد خبر : 131297
تاریخ انتشار : چهارشنبه 11 آگوست 2021 - 3:31

تروریست‌های طالبان از اسلام بویی نبرده‌اند

تروریست‌های طالبان  از اسلام بویی نبرده‌اند

اثبات نیوز؛ گروه سیاسی: روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله‌اش نوشت: عناصر طالبان، صد بار هم اگر توسط بعضی عناصر داخلی تطهیر شوند، همچنان تروریست هستند.آنها عناصر خشک‌مغز و متحجری هستند که از تعالیم اسلام بویی نبرده‌اند ولی خود را مجریان احکام اسلام معرفی می‌کنند.این احتمال وجود دارد که عناصر طالبان در پوشش پناهجویان وارد اردوگاه‌های

اثبات نیوز؛

گروه سیاسی: روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله‌اش نوشت: عناصر طالبان، صد بار هم اگر توسط بعضی عناصر داخلی تطهیر شوند، همچنان تروریست هستند.آنها عناصر خشک‌مغز و متحجری هستند که از تعالیم اسلام بویی نبرده‌اند ولی خود را مجریان احکام اسلام معرفی می‌کنند.این احتمال وجود دارد که عناصر طالبان در پوشش پناهجویان وارد اردوگاه‌های داخل ایران شوند و با استفاده از فرصتی که به دست می‌آورند به شهرها و مناطق مختلف نفوذ کنند و مقدمات اجرای توطئه‌های خود علیه کشورمان را فراهم سازند.این واقعیت‌ها هشدارهای مهمی هستند که مسئولان جمهوری اسلامی ایران باید آنها را جدی تلقی کنند و برای مقابله با خطری که در کمین است چاره‌اندیشی نمایند.
مدافعان حرم و شهید سردار قاسم سلیمانی با تلاش‌های مجاهدانه خود، داعش و سایر تروریست‌های تکفیری را در سوریه و عراق شکست دادند ولی اکنون داعش و سایر تروریست‌های تکفیری زیر چتر طالبان برای انتقام گرفتن به ما نزدیک‌تر شده‌اند و در مرزهای شرقی کشورمان، ما را تهدید می‌کنند.این تهدید را اگر امروز جدی نگیرید، فردا دیر است.

منبع خبر

انتهای خبر/

منبع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.