بستری شدن ۶۲۳ بیمار و ۴فوتی کرونا در کهگیلویه و بویراحمد

اثبات نیوز؛ رئيس دانشگاه علوم پزشكي ياسوج از افزايش شمار قربانيان كرونا به ۷۷۵ نفر خبر داد و گفت: در طي ۲۴ ساعت گذشته چهار بيمار كرونايي جان خود را از دست دادند. به گزارش اثبات نیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر پرویز یزدانپناه افزود: هم
رئيس دانشگاه علوم پزشكي ياسوج از افزايش شمار قربانيان كرونا به ۷۷۵ نفر خبر داد و گفت: در طي ۲۴ ساعت گذشته چهار بيمار كرونايي جان خود را از دست دادند.
به گزارش اثبات نیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر پرویز یزدانپناه افزود: هم اکنون۶۲۳ بیمار در بیمارستان های استان بستری بوده که از این تعداد ۲۳۴ بيمار مبتلای قطعی و ۳۶ نفر از آنها در بخش مراقبت های ویژه تحت درمان هستند.
وی اضافه کرد: تعداد بهبود یافتگان بیماران کرونایی کهگیلویه و بویراحمد تاکنون ۵۵۵۱۸ مورد گزارش شده است.
وی اضافه کرد: از ۸۵۸ جواب نمونه pcr دریافت شده از آزمایشگاه سلولی مولکولی یاسوج، حدود ۴۴ درصد موارد مثبت بودند بیشترین موارد مثبت در گچساران، بویراحمد و چرام است. همچنين از ۲۲۸ نمونه تست سريع در استان انجام شد كه ۲۰ درصد موارد مثبت بودند و عمدتا در بهمئی، کهگیلویه و بویراحمد بودند.
دکتر يزدانپناه با تاکید بر ضرورت ادامه استفاده از ماسک و رعايت فاصله فيزيكي حتی با انجام واکسیناسیون سراسری، به افراد مبتلا به کرونا که دارای علایم حاد نبوده و در منزل حضور دارند، توصیه کرد که شرایط قرنطینه در منزل را با شدت بیشتر رعایت کرده و از تردد در سطح جامعه خودداری کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطر نشان کرد: در طی تعطیلات پیش رو همه ملزم به ماندن در خانه و پرهیز از دورهمی و سفر هستند.
انتهای خبر/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.


ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0