یک مرد هندو روز سهشنبه ۲۸ ژوئن در مغازه خیاطی خود در شمال غربی هندوستان به قتل رسید.
در ادامه اوجگیری افراطیگریها در هند و برانگیختهشدن خشم مسلمانان و کشورهای اسلامی از اظهارات دو مقام حزب حاکم هند در خصوص دین اسلام، روز گذشته کشور هند بار دیگر شاهد برخورد مسلمانان و هندوها در این کشور بود.
فرد مقتول یک شهروند هندو طرفدار نوپور شرما، سخنگوی پیشین حزب حاکم «بهاراتیا جاناتا» بوده است. گفته میشود دو فرد مسلمان با انتشار یک ویدئو در شبکههای اجتماعی مسئولیت کشتن این فرد را برعهده گرفتهاند.
پلیس اعلام کرده است که مظنونین را در شهر اودیپور در ایالت راجستان دستگیر کرده است. همچنین بنا بر اعلام پلیس به دلیل انتشار این ویدئو، خدمات اینترنت محدود شده و از مردم خواسته شده تا از به اشتراک گذاری این ویدئو خودداری کنند.
همچنین به منظور جلوگیری از واکنش مردم و افزایش خشم مردم در برخی مناطق این شهر محدودیت رفت و آمد اعلام شد.
فرماندار ایالت راجستان در حساب توییت خود ضمن اعلام دستگیری مظنونین اعلام کرد که «این مجرمین در دادگاه به شدیدترین وجه محاکمه خواهند شد»
در ویدئو منتشر شده، این دو فرد با به عهده گرفتن قتل این طرفدار عقاید نوپور شرما تهدید کردند که نارندا مودی، نخستوزیری هند نیز به چنین سرنوشت دچار خواهد شد.
فرد مقتول در مغازه خیاطی خود به قتل رسید و سر او توسط قاتلین از تنش جدا شد.
نوپور شرما چه گفته بود؟
نوپور شرما، سخنگوی وقت حزب حاکم «بهاراتیا جاناتا» چند هفته پیش طی یک مناظره تلویزیونی در مواجهه با آن چه تمسخر و اهانت به خدایان و الهههای هندو به ویژه «الهه شیوا» از سوی شرکت کننده مسلمان ارزیابی کرد، به شبهه موجود در برخی روایتها در مورد ازدواج پیامبر اسلام با دختری خُردسال (عایشه) اشاره کرد.
در مواجهه با خشم مسلمانان نسبت به این اظهارات و ارسال پیامهای تهدیدآمیز، خانم شرما در یک پیام توییتری نوشت که اظهاراتش در واکنش به توهین به الهه هندوها «شیوا» بوده ولی اگر بیانات او به هر نحوی، موجب ناراحتی و خدشهدار شدن احساسات دینی فردی شده، بی قید و شرط سخنان خود را پس میگیرد.
وضعیت آزادی مذهبی در هند
در جریان انتشار گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا درباره آزادی مذهبی در جهان در سال ۲۰۲۱ میلادی، گفته شد که برخی مقامات هندوستان تعرضهای فزاینده به مردم و اماکن مذهبی در این کشور را نادیده میگیرند یا حتی از آنها حمایت میکنند.
در این گزارش که اواخر روز پنجشنبه ۱۲ خرداد منتشر شد، آمده است که در طول سال گذشته میلادی در هند تعرضهای زیادی در قالب قتل، حمله و ارعاب علیه اعضای اقلیتهای مذهبی صورت گرفته است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0