کد خبر : 145301
تاریخ انتشار : چهارشنبه 13 جولای 2022 - 12:23

تمثال ۵۰۰ ساله‌ به سرقت رفته پس از چند دهه به قبرس بازگردانده شد

تمثال ۵۰۰ ساله‌ به سرقت رفته پس از چند دهه به قبرس بازگردانده شد

یک تمثال ۵۰۰ ساله که از کلیسایی در شمال قبرس به سرقت رفته بود پس از چند دهه به این کشور بازگردانده شد.  به گفته مسئولان میراث فرهنگی قبرس قدمت این تمثال که عیسی مسیح را نشسته بر روی تخت نشان می‌دهد به پایان قرن پانزدهم یا اوایل قرن شانزدهم میلادی بر می‌گردد. این تصویر

یک تمثال ۵۰۰ ساله که از کلیسایی در شمال قبرس به سرقت رفته بود پس از چند دهه به این کشور بازگردانده شد. 

به گفته مسئولان میراث فرهنگی قبرس قدمت این تمثال که عیسی مسیح را نشسته بر روی تخت نشان می‌دهد به پایان قرن پانزدهم یا اوایل قرن شانزدهم میلادی بر می‌گردد. این تصویر روز سه‌شنبه در جریان مراسمی برای اسقف اعظم کلیسای ارتدوکس قبرس به نمایش درآمد. 

تمثال سرقت شده متعلق به کلیسایی در نزدیکی شهر ساحلی کایرنیا در شمال قبرس بود. تعداد زیادی از نقاشی‌های دیواری، نگاره‌ها، منبت‌کاری‌ها و آثار مذهبی کلیساهای قبرس در سال ۱۹۷۴ به دنبال اشغال بخش شمالی این جزیره از سوی ترکیه به سرقت رفت. حمله ترکیه به شمال قبرس این جزیره را به دو قسمت مسلمان نشین شمالی و ارتدوکس نشین جنوبی تقسیم کرد. 

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

AP Photo
تمثال ۵۰۰ سال عیسی مسیحAP Photo

کلیسای ارتدوکس قبرس موفق شده بود رد تمثال ۵۰۰ ساله و سرقت شده عیسی مسیح را در یکی از بنگاه‌های حراج سوئیس پیدا کند. پلیس سوئیس این اثر هنری را در سال ۲۰۱۴ توقیف کرد. با این حال کشمکش حقوقی بر سر این تمثال عیسی مسیح بین مقامات قبرس و سوئیس تا هفته پیش ادامه داشت. 

مقامات سوئیس در نهایت هفته گذشته این تمثال را به مسئولان قبرس تحویل دادند.  

اییانیس کاروسوس، وزیر حمل و نقل قبرس در مراسم نمایش تمثال ۵۰۰ ساله عیسی مسیح گفت که تلاش برای بازگرداندن اشیاء و آثار سرقت شده از کشورش ادامه دارد.

کلیسای ارتدوکس قبرس دهه‌ها برای شناسایی و بازگرداندن آثار غارت شده از کلیساها و صومعه‌های شمال این کشور تلاش کرده است.

منبع: یورنیوز

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.