⬅️ فانوس زاگرس :طبق پیام های ارسالی مشمولین تبدیل وضعیت ایثارگران ، شورای بررسی سوابق بسیار کُند عمل می کنند و مدت زمان زیادی است که این شورا تشکیل نشده است!
آقایان عضو شورا !منابع انسانی محترم نفت!! مشمولین را در این شرایط اقتصادی سخت درک کنید و بدانید وضعیت معیشتی آنها خوب نیست! بررسی سوابق این عزیزان را سرعت ببخشید تا کمی وضعیت حقوق و مزایای دریافتی آنها بهتر از گذشته شود.
همچنین با تاخیر در برگزاری شورای تعیین سوابق نیز حقوق مشمولین با تورم همخوانی ندارد!! و هر روز که سوابق مشمولین دیرتر اعمال شود با توجه به بی ارزش تر شدن روزانه پول ملی این موضوع بیشتر به ضرر آنها است!
فانوس زاگرس ” src=”https://cdn.naftonline.ir/images/upload/0011/images/InShot_20230119_150039616.jpg” style=”height:875px; width:700px”>



ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0