کد خبر : 150008
تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 جولای 2023 - 1:35

حاشیه ای که یک نماینده مجلس برای اوجی درست کرد!

حاشیه ای که یک نماینده مجلس برای اوجی درست کرد!

به گزارش فانوس زاگرس ، نطق حسین حسین‌ زاده نماینده مجلس در تشبیه شخصیت جواد اوجی وزیر نفت با شهید حاج قاسم سلیمانی باعث حواشی در فضای مجازی و موج منفی در بین کارکنان نفت شد.    لازم به ذکر است این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی روز گذشته با بیان اینکه صنعت نفت

به گزارش فانوس زاگرس ، نطق حسین حسین‌ زاده نماینده مجلس در تشبیه شخصیت جواد اوجی وزیر نفت با شهید حاج قاسم سلیمانی باعث حواشی در فضای مجازی و موج منفی در بین کارکنان نفت شد.

 
 لازم به ذکر است این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی روز گذشته با بیان اینکه صنعت نفت به مدیرانی از جنس قاسم سلیمانی‌ها نیاز دارد، گفت: آقای اوجی در دولت سیزدهم یکی از این قاسم سلیمانی‌هاست که در حوزه نفت فعالیت می‌کند!!
 
این نکته مهم قابل ذکر است که شخصیت جناب اوجی برای فانوس زاگرس محترم است و هیچ شکی در بهتر بودن ایشان نسبت به وزیر قبلی نفت نیست ، اما تشبیه مقام و عظمت سردار دل ها که ارتفاع آن به آسمان ها می رسد به هر شخصیت دیگری صحیح نیست .
 
آقای نماینده عضو کمیسیون انرژی مجلس و کارمند وزارت نفت که ظاهرا امیدی به موفقیت در انتخابات پیش رو ندارد و برای جایگاه خود در آینده شروع به تملق گویی کرده هر چه سریعتر بابت این اظهارات ناصحیح عذرخواهی نماید.
 
 قطعا اینچنین نطق هایی نه تنها سود و منفعتی برای وزیر نفت دولت رییسی ندارد بلکه باعث ایجاد حواشی برای اوجی خواهد شد.
حسین حسین زاده شهید قاسم سلیمانی وزارت نفت

منبع : نفت آنلاین

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.