کد خبر : 150953
تاریخ انتشار : چهارشنبه 29 می 2024 - 1:35

حضور یوسفی بعنوان ریاست کمیسیون انرژی منتفی شد / محمد کعب عمیر شانس نخست ریاست کمیسیون انرژی شد

حضور یوسفی بعنوان ریاست کمیسیون انرژی منتفی شد / محمد کعب عمیر شانس نخست ریاست کمیسیون انرژی شد

همچنین پس از منتفی شدن حضور یوسفی بعنوان ریاست کمیسیون انرژی از محمد کعب عمیر که دارای دکتری برق و یکی از چهره های نفتی در مجلس یازدهم و دوازدهم هستند می توان به شانس نخست ریاست کمیسیون انرژی اشاره کرد.   ⬅️ ۲ نکته در خصوص انتخاب ریاست کمیسیون انرژی مجلس دوازدهم:   ۱.

همچنین پس از منتفی شدن حضور یوسفی بعنوان ریاست کمیسیون انرژی از محمد کعب عمیر که دارای دکتری برق و یکی از چهره های نفتی در مجلس یازدهم و دوازدهم هستند می توان به شانس نخست ریاست کمیسیون انرژی اشاره کرد.

 
⬅️ ۲ نکته در خصوص انتخاب ریاست کمیسیون انرژی مجلس دوازدهم:
 
۱. حضور دوباره مجتبی یوسفی را در هیات رئیسه مجلس دوازدهم به فال نیک میگیریم و همانطور که در مجلس یازدهم ایشان بعنوان هیات رئیسه در کنار پرسنل نفت بودند قطعا در مجلس دوازدهم خادمین صنعت نفت را فراموش نخواهند کرد.
 
۲. محمد کعب عمیر از بدنه صنعت نفت و دارای دکتری برق می باشند و کدام نماینده در استان نفتخیز خوزستان دارای چنین امتیازی می باشد. فانوس زاگرس از کلیه نمایندگان نفتخیزترین استان کشور می خواهد برای حفظ صندلی ریاست کمیسیون انرژی در این استان متحدتر شوند و بدانند کوچکترین تعلل باعث از دست دادن این صندلی مهم و انتقال آن به سمت نمایندگانی خواهد شد که هیچ ربطی به استان های نفتخیز ندارند.
مهندس مجتبی یوسفی دکتری محمد کعب عمیر کمیسیون انرژی مجلس

منبع : نفت آنلاین

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.